Szolgáltatások

A technika előrehaladtával lehetőség nyílik arra, hogy a hagyományos fényképek helyett ma már olyan képeket is lehessen készíteni, amik nem csak egy kis részletet mutatnak meg a kamera környezetéből, hanem annak teljes egészét.

Cégeknek

Ennek a technikának a legnagyobb elterjesztője a Google volt, amikor a térképén létrehozta a Street View-t. Ma már Magyarország legtöbb településén úgy tudunk sétálni, hogy fel sem kell állnunk a számítógépünk elöl.

Ma már minden vállalkozás, aki rendelkezik honlappal, tudja jól, hogy az egyik legfontosabb dolog az, hogy a Google keresője minél előrébb sorolja a találati listában a cége honlapját. Hogy jön ide a Street View? Úgy, hogy a Google jobb helyezést biztosít azoknak a cégeknek akik rendelkeznek virtuális sétával az üzletükről. A virtuális séta nem csak a Google keresés szempontjából fontos, hanem a vásárlók is sokkal nagyobb bizalommal fordulnak olyan üzletek felé, ahol már akkor is tehetnek egy sétát, amikor még ott sincsenek.

Magánszemélyeknek

A panoráma fotók nem csak cégek számára hasznosak, hanem olyan magánszemélyeknek is, akik éppen árulják ingatlanukat, vagy csak ki szeretnék adni.

Rengeteg időt lehet megspórolni azzal, ha az ingatlanról készíttetünk egy virtuális sétát. Jelenleg ez a legjobb technika arra, hogy úgy vezessük körbe az érdeklődőket, hogy az ingatlan közelében sincsenek. Ez azért fontos, mert így a vevő előzetesen fel tudja mérni, hogy az ingatlan megfelel-e számára. A technikának köszönhetően nincsenek elrejtett részletek, az adott helységben teljesen körbe lehet nézni, át lehet sétálni a következő szobába, és annyi időt töltünk el ott, amennyit csak szeretnénk. Miért fontos ez az eladónak? Ha valaki már tett egy virtuális sétát az ingatlanunkban, és utána eljön személyesen is megnézni, nagy valószínűséggel már tényleg komolyan érdekli az adott ingatlan.

Hivatásunk

Számunkra nem csak az a fontos, hogy minél nagyobb profitot érjünk el. Szeretnénk megmutatni a lehető legtöbb ember számára, hogy Magyarországon milyen sok gyönyörű természetes és ember alkotta szépség van. Virtuális sétákat készítünk ezekről a helyekről, így bárki megnézheti az otthona kényelméből, és remélhetőleg utána felkeresi a való életben is.